Λειτουργία σελίδας

motto muktaΘες τώρα να λύσεις κάποιο θέμα ή αρνητικό συναίσθημα ; 

Μην περιμένεις !                    από την άνεση του χώρου σου επέλεξε το workshop ή σεμινάριο που σου ταιριάζει και ξεκίνα!

Θα βρεις πολλά δωρεάν και χαμηλού κόστους σεμινάρια για να δουλέψεις…

Ο τρόπος είναι απλός :

 • Γίνε follower της σελίδας με το email σου, για να λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα & σεμινάρια μας. Ως Ακόλουθος της σελίδας έχεις το προνόμιο να ενημερώνεσαιάμεσα στο email σου για όλα τα άρθρα μας.
 • Στα δωρεάν διαδραστικά σεμινάρια της σελίδας, χρειάζεται να σχολιάζεις γι΄αυτό πρέπει να δημιουργήσεις το Gravatar σου στην σελίδα el.gravatar.com , αυτός ο λογαριασμός είναι κανονισμός του wordpress. Είναι απλό μόνο με την καταχώριση του email σου.

ΔΩΡΕΑΝ ΧΡΗΣΜΟΙ & ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΆ  κάθε μέλος  Gravatar μπορεί να λάβει Χρησμό, κάνοντας σχόλιο αίτημα στην σελίδα των Χρησμών. Οι καθοδηγήσεις είναι γενικές σε ομαδικά ανοίγματα. Αυτό είναι ένα από τα Δωρεάν προνόμια των μελών. Δικαιούνται την χρήση αυτή μία φορά το εξάμηνο και όχι νωρίτερα επαναληπτικά. Για τους  προσωπικούς χρησμούς σας μπορείτε να κλείσετε ραντεβού μέσω email. Το κόστος είναι 20.00Euro

 • Για την παρακολούθηση δεύτερου δωρεάν σεμιναρίου, απλά κάνε ένα σχόλιο/comment στην σελίδα του σεμιναρίου που ήδη παρακολούθησες. Τα σχόλια σου είναι η αμοιβή μας, αλλά και η παρότρυνση για κάποιους. Η γνώμη σου μετράει!!! Στείλε μας με email το όνομα του επόμενου σεμιναρίου που επιθυμείς.
 • Έτσι τόσο απλά … γιατί αυτός είναι ο στόχος και σκοπός της θεραπευτικής Mukta : «η απλότητα στην ζωή μας» !
 • (προαιρετικό) Σε όλα τα σεμινάρια μπορείς να λάβεις  πιστοποιητικό ή  βεβαίωση παρακολούθησης.
 • Τα άρθρα και νέα σεμινάρια της σελίδας τα λαμβάνεις στην στήλη των Κοινωνικών εισερχομένων στο email box.

karmic law protected Mukta seminarsΟ ιστοχώρος προστατεύεται από τους γήινους και Συμπαντικούς Καρμικούς Νόμους. Όλα τα σεμινάρια είναι προσωπικά και απευθύνονται, μόνο στο πρόσωπο που έστειλε το αίτημα παρακολούθησης τόσο στα δωρεάν όσο και στα επί πληρωμής. Αν είσαι θεραπευτής ή μέλος κάποιας ομάδας και επιθυμείς να χρησιμοποιήσεις πληροφορίες θα πρέπει να αναφέρεις την μέθοδο Mukta ή την σελίδα μας.

KOINOTHTA MUKTA online ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Η κοινότητα Mukta μελών χωρίζεται σε δύο ομάδες

Mukta follower και Mukta Pearl member

 1. Mukta follower, η απλή εγγραφή σου μέσω email στο Newsletter της σελίδας και η ενεργοποίηση του Gravatar σου. Προνόμια: 1.παρακολούθησης των δωρεάν σεμιναρίων Ραδιαισθησίας 2. πρόσβαση στα ιδιωτικά άρθρα Ακόλουθων, με τον κωδικό που λαμβάνεις στο email καλωσορίσματος.
 2. Mukta student Τα διαδικτυακά σεμινάρια Mukta υποστηρίζονται από οπτικοακουστικό υλικό και κατευθείαν online σύνδεση με τον δάσκαλο για απάντηση στις απορίες  , καθώς και στην συμβουλευτική της πρακτικής. Όλοι οι μαθητές των διαδικτυακών σεμιναρίων λαμβάνουν βεβαίωση παρακολούθησης. Η πρόσβαση στην online βιβλιοθήκη Mukta είναι δωρεάν το πρώτο 3μηνο για τα σεμινάρια κόστους 50,00Euro και άνω.
 3. Mukta Pearl member, Η συνδρομή είναι 25,00Euro το τρίμηνο και μπορείς να έχεις πρόσβαση με τον προσωπικό κωδικό σου σε όλη την γνώση και τις τεχνικές της βιβλιοθήκης Mukta. * Οι μαθητές των διαδικτυακών σεμιναρίων άνω των 50.00Euro έχουν δωρεάν συνδρομή το πρώτο τρίμηνο.

Ας αρχίσουμε την διαδρομή…

 

certification

 

coming-soon-fancy-gold-divider-metal-top-of-page

animation 3

Free Seminar «9 Βήματα κατάκτησης ενός στόχου»

Advertisements

3 Σχόλια Προσθέστε το δικό σας

 1. Ο/Η serxan4 λέει:

  Επιθυμώ ν λάβω το σεμινάριο αυτό… Ευχαριστώ από καρδιάς

  Αρέσει σε 1 άτομο

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s