Σημάδια από τον Φύλακα Άγγελο σου

Cloudy Angel GirlΌταν επιλέξεις να αναπτύξεις αυτήν την επικοινωνία , μπορεί να αρχίσουν να φτάνουν παρατηρήσεις σημαδιών σε τακτική βάση, που πριν δεν έδινες σημασία. Είναι σημαντικό να γνωρίζεις ότι δεν πρέπει να βγάζεις φόβο γιατί οι άγγελοι δεν μας φοβίζουν και αρχικά η προσέγγισή τους μπορεί να είναι πολύ λεπτή. Απλά χρειάζεται, να αφήσεις για λίγο τις λογικές εξηγήσεις στην άκρη και να επιτρέψεις την αφομοίωση των σημαδιών ως πληροφορίες που είναι κάτι άγνωστο ή πέρα από το φυσιολογικό που έχεις συνηθίσει. Αφού αποδεχθείς και συνηθίσεις να μην εκλογικεύεις, η επικοινωνία αναπτύσσεται με περισσότερα σημάδια.

Οι Φύλακες Άγγελοι μας δεν δουλεύουν όλοι με τον ίδιο τρόπο. Φαίνεται να προσαρμόζουν την προσέγγισή τους σύμφωνα με τις επιλογές μας. Κάποιοι άγγελοι είναι περισσότεροι από τους άλλους. Θα ήθελαν να καταστήσουν σαφές ότι είναι μαζί μας. Είναι ευγενικοί και στέκονται στην θέση της αποστολής τους περιμένοντας την ενεργοποίηση της επικοινωνίας από εμάς. Βέβαια υπάρχει και η αθέατη ως προς εμάς εργασία, καθώς και οι σπάνιες επεμβάσεις στους σε στιγμή κινδύνου. 

Οι περισσότεροι άγγελοι χρησιμοποιούν σημάδια για να δείξουν ότι είναι μαζί μας ή ως προς απάντηση σε κάποια προσευχή μας. Είναι δύσκολο για αυτούς να εκδηλωθούν πλήρως στη διάστασή μας. Ο κόσμος τους είναι τόσο διαφορετικός από τον δικό μας. Τα ανθρώπινα μάτια μας βρίσκουν σχεδόν αδύνατο να τους δούμε, κι έτσι χρησιμοποιούν άλλα κόλπα! Εδώ είναι μερικά από αυτά:

feather_PNG12978 (1)

 

Σε στιγμή ανάγκης, ο Φύλακας Άγγελος σου,  μπορεί να φέρει ένα λευκό φτερό ως δώρο για να σε ενημερώσει ότι είναι γύρω σου. Το λευκό φτερό είναι ένα κλασικό σημάδι, το οποίο λέει: «Είμαστε εδώ για σας, σε υποστηρίζουμε. δεν είσαι μόνος!»

Αγγελική Μουσική

σεμινάριο ενεργοποίησης Αρχαγγελικής προστασίας
Σεμινάριο Αρχαγγελικής προστασίας

 

Είναι σπάνιο σε κάποιους που δεν έχουν αναπτύξει τις απαραίτητες τεχνικές, αλλά αν είστε πολύ τυχεροί, μπορεί να ακούσετε τον ήχο της ουράνιας χορωδίας. Η μουσική αγγέλου ακούγεται σαν ένα εκατομμύριο άγγελοι που εναρμονίζονται αρμονικά, συνοδευόμενοι από μια ορχήστρα με άρπες. Υποθέτω ότι ακούγεται ακριβώς ο τρόπος που αισθάνεστε ότι πρέπει να ακούγεται!

 

Μικρά δώραangel_coins-01

Μερικοί άγγελοι αφήνουν μικρά νομίσματα (πένες από τον ουρανό), κρύσταλλα ή βότσαλα ως δώρα. Αυτά τα φαινομενικά ασήμαντα αντικείμενα μπορεί να σημαίνουν πολλά. Μπορεί να είναι ωραίο να κατέχετε κάτι απτό που μπορείτε να κρατήσετε σε ένα ξεχωριστό μέρος ως υπενθύμιση ότι ο Φύλακας Άγγελος σας είναι μια πραγματική ύπαρξη.

 

coming-soon-fancy-gold-divider-metal-top-of-page

Channeling Λάβε τα μηνύματά σου – κλείσε το ραντεβού ΕΔΩ

Advertisements