Ενόραση Μαντεία Καλλιόπη

 

Αυτό που ζεις είναι ιερό συμβόλαιο? είναι εντός βιβλιού ζωής? Είναι στο πεπρωμένο σου? Είναι κάρμα? Πως θα εξελιχθει και ποιές είναι οι καλύτερες επιλογές σου?

Σκοπός της ενόρασης xartomanteia Kalliopi
είναι να δώσει καθοδήγηση την καλύτερη και ωφελιμότερη  επιλογή σε ένα γεγονός μοιραίο ή όχι που αντιμετωπίζει ο άνθρωπος. Είναι ένα θεϊκό δώρο, για αυτό άλλωστε όλες οι εναλλακτικές μέθοδοι έχουν ενορατικές κάρτες ως βοήθεια καθοδηγησης.  Η ζωή μας είναι γεμάτη γεγονότα, και σίγουρα δεν είμαστε σε θέση πάντα να διακρίνουμε τις σοφότερες για εμάς επιλογές. Γι’ αυτό η προφητεία και μαντεία, υπάρχει όσο και ο άνθρωπος πάνω στην Γη.


Πολλές φορές μπορεί να αντιμετωπίζουμε μία κατάσταση, για την οποία δεν ευθυνόμαστε εμείς! Μέσω της προστατευμένης ενόρασης (Channeling), και εξετάζοντας τα τρίτα άτομα που πραγματικά ευθύνονται, μπορούμε να λάβουμε καθοδήγηση, προβλέψεις & χρησμούς, τόσο για την μεταβολή αυτών των γεγονότων όσο και για την ενεργοποίηση της ασφάλειας μας. (αρνητική ενέργεια)

ad astro readingΣτα θέματα αγάπης, πάντα χρειαζόμαστε καθοδήγηση. Όταν τα συναισθήματά μας είναι ανάμεικτα, δεν μπορούμε να δούμε και να δράσουμε προς όφελός μας! Όταν ο έρωτας λάμπει μέσα μας, ακτινοβολεί η καλή διεκδίκηση του πάθους! Δεν είναι λίγες οι φορές που δύο άνθρωποι ενώ αγαπιούνται χωρίζουν, νομίζοντας ότι δεν υπάρχει αγάπη…. ενώ υπάρχει, αλλά εντός Πάθους δεν μπορούν να διαχειριστούν προς όφελός τους, την ένωσή τους…. Ακόμη περισσότερο η γνώση στον τρόπο διαχείρισης μίας σχέσης είναι σημαντικός. Γνώση γιατί ήλθε αυτός ο άνθρωπος στην ζωή σου? Ποια είναι η καρμική σχέση σου μαζί του? Σε ποια κατάσταση και τι χρειάζεται να ενδυναμώσεις για να λάβεις τα δώρα αγάπης του?

Καλλιόπη Καμπουράκη - ΣϊβυλλαΌποιο θέμα και αν σε απασχολεί μοιραίο ή όχι γεγονός, στην ολοκληρωμένη ενορατική συνεδρία σου, αναλύεται από όλες τις πλευρές, με τα ενορατικά μέσα Σίβυλλα, και αυτά της μαντείας (χαρτομαντεία &, ραδιαισθησία, εκκρεμές), λαμβάνεις την Αληθινή ιστορία αιτιών και αποτελεσμάτων του θέματός σου ή του ατόμου που σε ενδιαφέρει, καθώς και την σοφότερη για εσένα καθοδήγηση – λύση Άμεσα και Ξεκάθαρα! Οι κάρτες καθοδήγησης που μας προσφέρουν πληροφορίες είναι η αγγελική ταρώ, οι νεράιδες της doreen, οι κάρτες χρησμών αγάπης Venus healing cards, το «μαγικό» εκκρεμές mukta και οι κέλτικες εκπληκτικές ρούνες!

για ραντεβού & ερωτήσεις 6995668999
Συμπαντική Αγάπη σε ότι Κάνεις – Καλλιόπη – Σίβυλλα 

coming-soon-fancy-gold-divider-metal-top-of-page

Χρησμοί τράπουλα αγάπης ! με το νέο Ερμητικό ντεκ που δίνει άμεσες εξηγήσεις και βαθύτερες αιτίας σε όποιο μπλοκάρισμα διακρίνεις αυτή την περίοδο στην ζωή σου …

Μηνιαία δωρεάν λήψη καθοδήγησης από το Ντεκ Venus ανά ζώδιο. Ποια είναι η ενέργεια που μας ακολουθεί στο Παρόν? Ανακαλύπτοντας την ενέργεια που επικρατεί στο συναισθηματικό σώμα μας, μπορούμε να δράσουμε για την αλλαγή σε περίπτωση ενέργειας που δημιουργεί μπλοκαρίσματα στην ζωή μας ή να την ενδυναμώσουμε αν είναι μία ενέργεια θετική για να επικρατήσει στο 100% ! Κάνε την εγγραφή σου στο κανάλι μας στο youtu.be

Για αγορά της ενεργειακής τράπουλας Venus healing cards & ενημέρωση για τις ημερομηνίες των σεμιναρίων πάτησε ΕΔΩ

venusstarrose948070849.jpg

animation 1

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s