Θωθ

Η πνευματική ζωή της Ατλάντιας κοινωνίας καθοδηγούνταν από τους υψηλότερους μυημένους που ήταν μεταφορείς των ιερών αληθειών του Θεού. Εκείνη την εποχή ζούσε ένας αρχιερέας που ήταν πολύ κοντά στον Θεό.

Πριν από την μεγάλη πλημμύρα που προκάλεσε την αντιστροφή των μαγνητικών πόλων της Γης, ο ιερέας αυτός οδηγήθηκε μακριά από την Ατλαντίδα, στην γη των Κεμ. Στην περιοχή που είναι πλέον γνωστή ως Αίγυπτος. Και λόγω της αντιστροφής των μαγνητικών πόλων, η Κάτω Αίγυπτος βρίσκεται γεωγραφικά πάνω από την Άνω Αίγυπτο.

Αυτός ο ιερέας βοήθησε στην συνέχεια να τεθεί σε εφαρμογή ένα θεϊκό σχέδιο για να οδηγήσει αργά την ανθρωπότητα πίσω στα επίπεδα της συνείδησης της Ενότητας από τα οποία είχε κατέβει. Ήταν η ικανότητά του στα μαθηματικά που έκανε την σωστή χρήση των θεϊκών νόμων πάνω στους οποίους στηρίζεται η θεμελίωση του Σύμπαντος. Ήταν αυτός που κατέγραψε το Λόγο του Θεού σε μια μεγάλη αίθουσα αρχείων.

Ιω. 1,1              Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.

Thoths Smaragdine TablesΟ Ατλάντιος Ιερέας δημιούργησε μια μεγάλη βιβλιοθήκη περγαμηνών. Έτσι, ο λαός της Αιγύπτου τον γνώρισε ως τον εφευρέτη της τέχνης της γραφής – τον ονόμαζαν Thoth. Επειδή η θρησκεία τους ήταν σε μεγάλο βαθμό υπέρ των ζώων καθώς, θεωρούσαν ορισμένα ζώα, φυτά και γεωγραφικά χαρακτηριστικά να είναι τα σπίτια των πνευμάτων. Στα ιερογλυφικά τους, απεικόνισαν τον Ιερέα με το κεφάλι ενός πουλιού που ονομάζεται Ίβις.

Αλλά, εξαιτίας της μεγάλης γνώσης και σοφίας του, τον λάτρευαν ως θεότητα. Έτσι, ως μέρος του Θεϊκού σχεδίου, αποφασίστηκε σε επίπεδο ψυχής ότι εμείς, οι άνθρωποι, θα χρειαζόταν να εξελιχτούμε πνευματικά χωρίς την καθοδήγησή του ή την καθοδήγηση της ιεροσύνης του. Ως αποτέλεσμα, άλλαξε την φυσική του μορφή σε εκείνη ενός Έλληνα, οπότε δεν θα αναγνωριζόταν ως Thoth. Ο ίδιος ονομάστηκε Ερμής Τρισμέγιστος.

Στην ελληνική μυθολογία ο Ερμής είναι ένας από τους δώδεκα θεούς που είναι γνωστοί ως Ολύμπιοι. Είναι ο αγγελιοφόρος των θεών – ο μόνος θεός ο οποίος είναι εξουσιοδοτημένος να επισκέπτεται τον Ουρανό, την Γη και τον Κάτω Κόσμο. Ο Ερμής αντιπροσωπεύει τον πλανήτη Ερμή, έναν πλανήτη που συνδέεται με την πληροφόρηση και την επικοινωνία. Οι διδασκαλίες του περιλαμβάνουν εκείνες των επτά θεϊκών νόμων της φύσης, νόμοι που ασχολούνται με τις φιλοσοφικές, πνευματικές και υλικές σφαίρες της ζωής. Ψυχή – Σώμα – Νους – Πνεύμα (Ερμητισμός)

Μεταμφιεσμένος ή Εξελιγμένος ως Ερμής, ο Ατλάντιος Ιερέας άρχισε να διδάσκει τις τέχνες και τις επιστήμες στον Έλληνα Αρχιερέα φιλόσοφο Πυθαγόρα. Όλη η θεμελιώδης σοφία που είναι ενσωματωμένη στις διδασκαλίες κάθε φυλής του ανθρώπου μπορεί να ανιχνευθεί πίσω στις διδασκαλίες αυτού του αρχιερέα. Ήταν αυτός που ίδρυσε τις τρεις καθολικές αρχές της Αλχημείας, της Αστρολογίας και της Θεουργίας.

Όταν ο Πυθαγόρας ίδρυσε ένα θρησκευτικό κίνημα που ονομάζεται Πυθαγόρειοι – Περιπατητική Σχολή , οι Έλληνες επηρεάστηκαν πολύ από τον Ατλαντικό πολιτισμό. Με την ίδρυση της Περιπατητικής Σχολής, η ελληνική κουλτούρα άκμασε και έγινε πολύ μεγαλύτερη από την σύγχρονη Ελλάδα.      – Στο τρίτο όραμα του Προφήτου Δανιήλ -ο άντρας με τα πύρινα μάτια, μπορείς να μελετήσεις και να ανακαλύψεις τους κρυμμένους κώδικες.

Ερμής-Θωθ

 

Η ανάγκη για Αυτογνωσία και το κάλεσμα της εποχής, οδηγεί στην αφύπνιση της ενθύμησης των υψηλών ως Θεικά παιδιά προδιαγραφών μας. Η γνώση υπάρχει στα ακασικά αρχεία μας,  που μέσα από την διαδρομή του Λαβύρινθου μπορούμε να φτάσουμε στην Πηγή. Κλειδί έναρξης είναι η επαφή με το ρήμα νιώθω και η αποσύνδεση με το ρήμα νοώ/σκέπτομαι. 

Πηγή και Στόχος της Θεραπευτικής Ραδιαισθησίας, είναι η ανακάλυψη αυτού του μονοπατιού προς την πόρτα της Γνώσης που δεν κατανοείται με τον Νου, αλλά εναρμονίζεται στον χρυσό αριθμό Φ, και συντονίζεται στην σιωπή των αισθήσεων του Άνθους της Ζωής! 

  • Ευχαριστώ την Ιωα. Παρ., για την θεραπευτική διαδρομή της, που ενδυνάμωσε τόοσο την επιλογή μου να συνεχίσω στην υπηρεσία της προετοιμασίας …

horus_eye_a (1)Αλχημεία Ormus – Θεραπεία Αφύπνισης

 

Advertisements