Άρθρα και Ενημέρωση

Πανσέληνος των Ρόδων Άγιο Πνεύμα & προεόρτια Θερινού Ηλιοστασίου

Συνήθως δεν γράφω για τις φάσεις της Σελήνης και τις επιδράσεις καθώς πιστεύω πως αποτελεί προσωπικό ενεργειακό αποτύπωμα δράσης και αντίδρασης του πολωμένου θεραπευτικού φωτός και δεν…… Read more «Πανσέληνος των Ρόδων Άγιο Πνεύμα & προεόρτια Θερινού Ηλιοστασίου»

Η υποδομή των εναλλακτικών Θεραπειών

Ιατρική, Μαντική, Τοξευτική & Μουσική. Οι 4 Απολλώνιες Δυνάμεις! Πόσο όμορφα και κωδικοποιημένα μας δίνει τα κλειδιά προς την εσωτερική σοφία ο Σωκράτης στον Κρατύλο. Τα κλειδιά-μονοπάτια…… Read more «Η υποδομή των εναλλακτικών Θεραπειών»

Θεραπευτικές δονήσεις & Ατομικές συχνότητες

Το ράδιον … Η αίσθησις Τον τελευταίο καιρό όλο και εντονότερα παρατηρούμε την στροφή των εναλλακτικών θεραπειών προς τον κόσμο των δονήσεων και των συχνοτήτων. Κάθε μέθοδος…… Read more «Θεραπευτικές δονήσεις & Ατομικές συχνότητες»

Sibylla Cuma θεραπευτικό & μυητικό ταξίδι

Αυτό τον Μάιο ακόμη ένα ταξίδι στην πηγή των Χρησμών – στο άνδρο της Σίβυλλα πραγματοποιείται… Ένα ταξίδι που αυτή την χρονιά θα μοιραστούμε με όλους το…… Read more «Sibylla Cuma θεραπευτικό & μυητικό ταξίδι»

Το κλειδί θεραπείας των τσάκρα μας – Chakra healing steps

Πού νομίζεις ότι τα άσχημα συναισθήματα πηγαίνουν; ακόμη και αυτά που έχεις ξεχάσει, αλλά τα ένιωσες για κάποιον άλλον άνθρωπο, αρκετά χρόνια πριν…  ? Μένουν μαζί σου,…… Read more «Το κλειδί θεραπείας των τσάκρα μας – Chakra healing steps»

Σεμινάριο «checkup Chakra system» με εκκρεμές

  Μάθε πως κάνεις μέτρηση λειτουργικότητας των κέντρων σου (Chakras) θα λάβεις χάρτη των 7 chakra, πίνακα κινήσεων φόρμα καταχωρίσεων των ενδείξεων που λαμβάνεις     Γιατί…… Read more «Σεμινάριο «checkup Chakra system» με εκκρεμές»

Διαδικτυακό σεμινάριο Ho’ponopono

H Ho’ponopono θεραπεία είναι μια παλιά τελετή των Kahunas.Ήξεραν ότι μόνο η συγχώρεση, η ευγνωμοσύνη και η αγάπη μπορούν να θεραπεύσουν, και ότι πρέπει να αναλάβουμε 100% την…… Read more «Διαδικτυακό σεμινάριο Ho’ponopono»

προηγούμενες ενσαρκώσεις – ΚΑΡΜΑ

Δημοσιεύθηκε αρχικά στο Venus Healing Karma System:
Ανεξάντλητο είναι το φάσμα προσέγγισης των προηγούμενων ενσαρκώσεων μας, καθώς και η ύπαρξη του γνωστού Κάρμα που συνδέεται με τα πεπραγμένα. Γιατί ασχολούμαστε…

Chakras – Καθημερινός καθαρισμός & ενεργοποίηση

Όλοι είμαστε εξοικειωμένοι με την λέξη Chakra – η ενεργειακή ρόδα – ή οι αιθερικές μπάλες πληροφοριών του σώματος μας. Σε μία απλή αναζήτηση θα βρούμε πολλές…… Read more «Chakras – Καθημερινός καθαρισμός & ενεργοποίηση»

Διαδικτυακό εργαστήρι 12/5 «Abundance Manifestation»

Η Ανδρομέδα σύμφωνα με την μυθολογία μας ήταν κόρη του βασιλιά της Αιθιοπίας Κηφέα και της Κασσιόπης. Όταν η Κασσιόπη ισχυρίστηκε ότι η κόρη της ήταν ομορφότερη από…… Read more «Διαδικτυακό εργαστήρι 12/5 «Abundance Manifestation»»