Θεραπευτικές δονήσεις & Ατομικές συχνότητες

Το ράδιον … Η αίσθησις

Τον τελευταίο καιρό όλο και εντονότερα παρατηρούμε την στροφή των εναλλακτικών θεραπειών προς τον κόσμο των δονήσεων και των συχνοτήτων. Κάθε μέθοδος προσπαθεί να ενσωματώσει το φάσμα του κύκλου των ατομικών δονήσεων, ώστε η αντίληψη του θεραπευτή και θεραπευόμενου να ανέβει ένα σκαλοπάτι στην σκάλα της θεραπευτικής συνειδητότητας στον εντοπισμό μιας δυσαρμονικής αιτίας και στην αλλαγή της.

Στην έως τώρα ερευνητική & θεραπευτική εμπειρία μου η μέθοδος που  εντοπίζει αρτιότερα τις ατομικές δονήσεις & συχνότητες είναι η Θεραπευτική Ραδιαισθησία. Για να κατανοήσουμε όμως τι μας προσφέρει αυτή η μέθοδος, είναι απαραίτητο να γνωρίζουμε τι σημαίνει ατομική δόνηση και συχνότητα. Το τελευταίο είναι το θέμα ανάπτυξης του σημερινού άρθρου.

Μας είναι γνώριμο πως όλο το Σύμπαν κινείται σε ένα ρυθμό Αρμονίας και τελειότητας. Αυτή η Συμπαντική & Γαλαξιακή Αρμονία εκφράζεται σε εμάς τους ανθρώπους, μέσα από την χρυσή μεσότητα που δηλώνει ο αριθμός Φ και η Fibonacci ακολουθία. Αυτός ο ρυθμός έχει ήχο, σχήμα, ένταση και χρώμα, τα οποία εκφράζονται σε Hz ως ένα κλάσμα και για αυτά μας μίλησαν κωδικοποιημένα οι Σοφοί της Αρχαιότητας.  Κάθε ένας από εμάς έχει μία εκδηλωμένη συνολική σχέση ως προς την Αρμονία. Αυτή η κλασματική σχέση μπορεί να μετρηθεί και να παρατηρηθεί μέσα από την ατομική δόνηση που εκπέμπουμε ως προς την Συμπαντική Αρμονία.  Ας το κατανοήσουμε καλύτερα με ένα απλό παράδειγμα…

Ας υποθέσουμε ότι η Συμπαντική Αρμονία είναι ένας κρύσταλλος διάφανος & πολύπλευρος ο οποίος λάμπει δεχόμενος τις ακτίνες του κεντρικού Ήλιου του Γαλαξία μας και τις διασπά προς εμάς ανοίγοντας μας το 7χρωμο φάσμα του Ουράνιου Τόξου. Εμείς στον αισθητό κόσμο μας μπορούμε να αντιληφθούμε τα χρώματα μόνο μέσα από την διάσπαση τους και αυτό είναι το έργο του κρυστάλλου. Κάθε χρώμα αποτελεί ένα τεράστιο σύνολο πληροφοριών με ρυθμό, ένταση και ήχο με το οποίο συνδεόμαστε εμείς και το εκπέμπουμε. Ανάλογα το χρώμα που εκπέμπουμε παρατηρούμε την απόσταση μας απο την Συμπαντική Αρμονία μας! Αυτό το χρώμα ονομάζεται δόνηση και το χρώμα που εκπέμπουμε είναι η ατομική μας δόνηση.

Γνωρίζοντας την ατομική δόνηση μας, ερχόμαστε σε επαφή με την Συμπαντική προσωπική αλήθεια μας (Κάρμα, Μη αγάπη). Αυτή η αλήθεια δεν έχει μέσα φαντασιώσεις & οραματισμούς για αυτό τον λόγο είναι καυστική και θεραπευτική καθώς προκαλεί ταραχή στον εγωικό εαυτό μας όταν την ακούμε και την νιώθουμε.

Η γνώση της ατομικής δόνησης και διαχείρισης της, είναι ιδιαίτερα σημαντική για εκείνον που έχει εισέλθει σε ανώτερες πνευματικές αναζητήσεις. Η ατομική δόνηση περιέχει ομάδες συχνοτήτων οι οποίες εκφράζονται και αυτές μέσα από χρώματα. Ως συχνότητες στην Ραδιαισθησία ονομάζουμε το σύνολο των πληροφοριών που συνθέτουν τον αισθητό χαρακτήρα μας. Αν επιθυμούμε να αλλάξουμε κάτι δυσαρμονικό ο εντοπισμός της ατομικής συχνότητάς μας ως προς αυτό το θέμα είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της οριστικής αλλαγής μας.

Εισερχόμενοι στην νέα εποχή των πληροφοριών που καθημερινά εκπέμπονται και καθημερινά δεχόμαστε και αλληλεπιδρούμε είναι υποχρέωση όλων και ευθύνη μας να εισέλθουμε στην γνώση των ατομικών πληροφοριών που εμείς εκπέμπουμε στην ψυχή, στον κρύσταλλο μας, στην Γη που μας φιλοξενεί και στο Σύμπαν. 

Ευχαριστώ από καρδιάς – Καλλιόπη Χρυσή Γρηγορίου

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s