Ντεκ Καρτών Ho’ponopono

Το δεύτερο σε σειρά Σύστημα μετατροπής Ho’ponopono cards,

είναι σε δράση και ροή!

Μετά από την Ερμητική Venus τράπουλα, με το Σύστημα θεραπείας της, στην πραγματική αιτία που δημιουργεί ένα βιωματικό αποτέλεσμα, διδασκόμαστε τον αυτοέλεγχο και την ανάβαση σε ανώτερες ποιότητες καθώς και την θεραπευτική δύναμη των Χρησμών και της επιλογής μας. Το Σύστημα μετατροπής Ho’ponopono cards, είναι το αυτόνομο σύστημα εγκατάστασης και υλοποίησης επιθυμιών, αλλά και η μετατροπή τους! Οι κάρτες έχουν πολύ δυνατές μετατροπές, στις οποίες δουλεύεις μαζί τους επί 15 ημέρες. Η εμβέλεια και η αυτοδυναμία που λαμβάνεις, δουλεύοντας με αυτό το σύστημα είναι αυτό που αναζητάς !

1 διαφήμισηΟι κάρτες χωρίζονται σε δύο μέρη δηλώσεων στον ρυθμό Ho’ponopono! Την κάθαρση και την ενεργοποίηση. Όλοι γνωρίζουμε τον νόμο της έλξης και τις θετικές δηλώσεις που καθημερινά κατακλυζόμαστε να λέμε … αλλά γνωρίζουμε την πολικότητά μας και τι χρειάζεται να καθαρίσουμε για την πραγματική εγκατάσταση τους? Στο Σύστημα μετατροπής Ho’ponopono cards, το γνωρίζεις και το πραγματοποιείς!

Σε κάθε θέμα που θέτεις, μέσα από μία διαδικασία που μαθαίνεις στο σεμινάριο Ho’ponopono transform System Cards, λαμβάνεις μία θεραπεία κάθαρσης  και μία θεραπεία εγκατάστασης/ενεργοποίησης.

Στόχος μας , όπως όλα στο Mukta free life είναι να γίνουμε εμείς Θεραπευτές του Εαυτού μας, και μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου ευχαριστώ για την κάλυψη του αιτήματος, της ευλογημένης Θεϊκής και ωφελιμότερης πορείας μας!

Μετά από καθοδήγηση , είμαι ευτυχής να ανακοινώσω ότι το σύστημα και το σεμινάριο του συστήματος διατίθεται διαδικτυακά, για την οικονομική πρόσβασή του!!!

Ευχαριστώ Ευχαριστώ Ευχαριστώ ~ ταπεινά Καλλιόπη Χρυσή Γρηγορίου

Απόκτησε το e-Ho’ transform Systmem cards SeminaR with certification, τιμή 50,00Euro

 

ημερομηνίες Σεμιναρίων via skype & messenger , κατόπιν συνεννοήσεως. 

για πληροφορίες ή να σταλούν στοιχεία κατάθεσης ..

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s