Το θαύμα που έζησα σήμερα Μ. Τετάρτη του Αρχαγγέλου Μιχαήλ

Σήμερα έγινε ακόμη ένα από τα πολλά θαύματα που έχω ζήσει στην ζωή μου! Δύο άνθρωποι σώθηκαν και βγήκαν ακέραιοι, κάτω από αυτοκίνητα , μετά από σύγκρουση στον δρόμο! Μόλις ενημερώθηκα το γεγονός, αν και επρόκειτο για ένα από τα παιδιά μου, διέκρινα ότι η ευλογία ήταν διάχυτη ακόμη μία φορά παντού …  

Μετά από τρείς ώρες περίπου, μπήκα στην σελίδα ΕΚΚΛΗΣΙΑ on line, για να διαβάσω τους ύμνους της ημέρας και η προσευχή του Αρχαγγέλου Μιχαήλ ξεπήδησε μπροστά στην οθόνη μου.  Μία προσευχή που δεν ήξερα … και χωρίς να σας κουράζω άλλο, την αναρτώ καθώς και την σύνδεση στην σελίδα. Το τάγμα ζήτησε ανταπόδοση και με παρότρυνε ο Αρχάγγελος να διαβάσω για να ενεργοποιήσει την προστασία στα άτομα αυτά!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ – ταπεινά

03343_arch_mich_ann_chapin_650x650-edited-3Κύριε Θεέ, Βασιλεύ Μέγα, Άναρχε! Απόστειλον, Κύριε, τον Σον Αρχάγγελο Μιχαήλ, επί τον δούλο Σου (όνομα) ίνα ρύσης με από εχθρών ορατών και αοράτων. Αρχάγγελε Κυρίου Μιχαήλ, δός ειρήνην και ευημερίαν τω Σω δούλω(όνομα).

Αρχάγγελε Κυρίου Μιχαήλ, των δαιμόνων μαχητά πολέμησον τους εχθρούς τους πολεμούντας με, ποίησαν αυτούς ώσπερ αμνούς και απόστρεψον αυτούς ως ο άνεμος την κόνιν.

Ο Μέγα Αρχάγγελε Κυρίου Μιχαήλ! Αρχιστράτηγε, Πρώτε των εξαπτέρυγων Χερουβείμ και Σεραφείμ και πάντων των Αγίων, γενού μοι προστάτης και βοηθός εν ταις θλίψεσι και ταις στενοχωρίαις μου, εν ταις ερήμω, εις τας οδούς, εις τούς ποταμούς, και εν τη θαλάσση γενού μοι γαλήνιος λιμην.

Σώσον με, Αρχάγγελε Μιχαήλ, από των πονηριών του διαβόλου, όταν ακούσης με, τον αμαρτωλό δούλο (όνομα), καλούδια το όνομά Σου το Άγιον. Γενού μοι βοηθός ταχύς και επάκουσον της προσευχής μου.

Ω Μέγα Αρχάγγελε Μιχαήλ !Νίκα πάντας  τους ενάντιους μου τη δυνάμει του Τίμιου και Ζωοποιού Ουράνιου Σταυρού τον Κυρίου, ευχαίς της Υπεραγίας Θεοτόκου, των Αγίων Αγγέλων, των Αποστόλων, του Αγίου Προφήτου Ηλίου, του Αγίου Νικολάου του Θαυματουργού, του Αγίου Ανδρέου του διά  Χριστόν Σαλού του Αγίου Μεγαλομάρτυρας Νικήτα και Ευσταθίου και πάντων Σου των Αγίων.

Ω Μέγα Αρχάγγελε Μιχαήλ! Βοήθει με τον αμαρτωλό δούλο Σου (όνομα), σώσον με από σεισμού, πλημμύρας και πυράς, από αοράτων εχθρών, από ανόητου Θανάτου. από παντός κακού και από πονηρών δαιμόνων, Μέγα Μιχαήλ Αρχάγγελε Κυρίου, νυν και αεί και εις τούς αιώνας των αιώνων αμήν.

Η προσευχή αυτή, είναι αρχαία. Εμφανίστηκε στον προθάλαμο της Μονής στο Κρέμλ της Εκκλησίας του Μιχαήλε Αρχιστράτιγε (Αρχιστράτηγου Μιχαήλε. Σύμφωνα με την ρωσική παράδοση, ο άνθρωπος πού θα διαβάσει αυτήν την προσευχή, από την ημέρα εκείνη, δεν θα τον αγγίζει ούτε διάβολος, ούτε κακός άνθρωπος και με κολακεία δε θα προσβληθεί η καρδιά του. Και αν πεθάνει τότε και κόλαση η ψυχή του δεν θα πάρει.

Πηγή: Εκκλησία on line

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s