Αναγνωρίζω τους στόχους που έχω , υποδεχόμενος το 2018

Ακόμη ένα βιβλίο με 12 κεφάλαια, από την σειρά της τωρινής ενσάρκωσης μου, ολοκληρώνεται. Με ποιους στόχους ξεκινώ το νέο μου βιβλίο? Ας κάνω μία έρευνα και μελέτη αυτού του βιβλίου που μόλις διάβασα… Πως θα το κάνω αυτό?

Απαντώ στα παρακάτω ερωτήματα, με την πρώτη σκέψη που θα μου έρθει, δεν την αναλύω ούτε συνδέω άλλα γεγονότα. Έτσι μπορώ να έχω μία πιο καθαρή εικόνα με τους στόχους και τα κεφάλαια που θα αναπτύξω προσεχώς…

  • Ποιο γεγονός που έζησα, μου πρόσφερε το πιο δυνατό συναίσθημα? (αν δεν σου έρθει κάποιο της χρονιάς αυτής, αλλά παλαιότερο μην το διαγράψεις, καθώς αυτή η ενέργεια υπάρχει στο παρόν και δεν θα πρέπει να αδιαφορήσεις)
  • Ποιος άνθρωπος με δυσκόλεψε περισσότερο? (Δώσε μονολεκτική απάντηση, δηλαδή το πρώτο άτομο που ήλθε) – Αυτή η δυσκολία έχει Θετικό ή Αρνητικό αποτέλεσμα για εσένα? ( αν είναι θετικό, τότε αυτός ο άνθρωπος είναι ωφέλιμος για εσένα, αν είναι αρνητικό, έχεις κάρμα με αυτός τον άνθρωπο και αν θες μπορείς να κάνεις την θεραπεία μεταστοιχείωσης για να εισέλθει Αγάπη μεταξύ σας).
  • Ποιο γεγονός δεν μπόρεσα να διαχειριστώ, όπως θα ήθελα? (μην αναλύσεις το γεγονός, απλά γράψε το με τίτλο)
  • Ποιον στόχο μου υλοποίησα? Που? Πότε? Με ποιόν?… (απάντησε Λακωνικά, αν ο στόχος περιέχει τοποθεσία ή άτομο ή ημερομηνία γράψε τα)
  • Τι θα άλλαζα αν ξανάγραφα αυτό το βιβλίο? (και εδώ απάντησε λιτά, απλά και άμεσα)
  • Αυτά που νιώθω και πραγματικά είμαι, τα έδειξα, τα έπραξα και τα εξέφρασα? (μην αναλύεις πότε ήσουν ή δεν ήσουν ειλικρινής, απάντησε Ναι ή Όχι)
  • Με ποιόν (ή ποιους), νιώθω θυμό? (γράψε όνομα ή τίτλο αν είναι συγγενείς)
  • Με ποιόν (ή ποιους), νιώθω Αγάπη? (          »                        »                 »              )

Σημείωσε τις απαντήσεις σου, παρατήρησέ τις! Ποια σου τραβάει την προσοχή θετικά και 2ον, υπάρχει κάποια που σε κάνει να νιώθεις άβολα ή δύσκολα! Κύκλωσέ τις !!!

Αυτές οι απαντήσεις εκφράζουν ένα ολόκληρο σύστημα πεποιθήσεων & ενεργειών, που υποδέχεσαι και ξεκινάς το νέο σου βιβλίο (έτος-κύκλο).

Επόμενο βήμα

γράψε μία πρόταση με κάθε απάντηση! Τροποποίησε τις απαντήσεις, ώστε να εκφράζουν Στόχο!  Αυτούς τους στόχους εκπέμπεις και ξεκινάς το νέο σου βιβλίο! Αν θες κάτι να αλλάξεις – δράσε και άλλαξε το συναίσθημα σου σε σχέση με αυτό το θέμα! 

να θυμάσαι ότι μόνο Εσύ γράφεις αυτό το βιβλίο και έχει το θέμα που εσύ στοχεύεις πραγματικά!

Συμπαντική αγάπη σε ότι κάνεις!

Ευχαριστώ ταπεινά, για την απεριόριστη αγάπη σας, που συνόδευσε δυναμικά, ειλικρινά και δραστικά όλη την διαδρομή μου το 2017! Σας Αγαπώ Σας Ευχαριστώ!

Namaste Καλλιόπη

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s