αγαπώ όλα τα πλάσματα της Γης

oΕίμαι άνθρωπος! Πιστεύω ότι Είμαι το εξελιγμένο είδος νοημοσύνης στον πλανήτη Γη! Ας το αποδείξω με την Αγάπη και όχι με  την βία στον συνάνθρωπο μου!!!

Η αλλαγή της διατροφής μου είναι δική μου επιλογή, όχι επιβολή! Σταμάτησα να τρώω κρέας, Όταν άρχισα να νιώθω την πληροφορία του φόνου, την πληροφορία της τελευταίας στιγμής που είχε το ζώο εν ζωή. Το συναίσθημα ήταν τρομερό. Τελευταία φορά ένιωσα την καρδιά μου να χτυπά δυνατά  και ένα περίεργο σύμπλεγμα συναισθημάτων και πληροφοριών γέμισαν το μυαλό μου! Αυτό μου συνέβει πολύ πριν την μόδα της εποχής … Δεν το επέβαλα ποτέ σε κανέναν, δεν είπα μην τρως κρέας … όσο κι αν γνωρίζω την τοξικότητα που γεμίζει το ανθρώπινο σώμα… Γνωρίζω όμως, πως ο άνθρωπος αναπτύσσοντας την επαφή με τον εαυτό του και την αγάπη του προς τον ίδιο, αλλάζει! Αντιλαμβάνεται την αγάπη σε μεγαλύτερη εμβέλεια και πέρα από τον εαυτό του. Άλλωστε με μεγάλη μου χαρά, απολαμβάνω πολλά άτομα, που εξελίσσοντας την πνευματική τους πορεία… μου δηλώνουν μετά από κάποιες συνεδρίες ότι έχουν σταματήσει να τρώνε κρέας, γιατί δεν νιώθουν καλά … Πόσο υπέροχο !!! Κανένας δεν τους το επέβαλε!

Σήμερα παρατηρούμε ένα φαινόμενο! Άνθρωποι προσπαθούν να επιβάλλουν με την βία, να σταματήσει η δολοφονία. Πόσο ανεπτυγμένη συναισθηματική νοημοσύνη, μας δείχνει αυτό? Η αγάπη δεν επιβάλλεται με βία, αντιθέτως η αγάπη έλκει την αγάπη και αυτή απλώνεται σαν μαγικό δίχτυ στον ουράνιο θόλο! Πόση αγάπη , μπορεί να έχει κάποιος μέσα του, όταν σπάει καταστήματα και περιουσίες? Όταν σηκώνει το χέρι του και ασκεί βία με οποιαδήποτε μορφή, για οποιονδήποτε λόγο, σημαίνει ότι δεν έχει αγάπη μέσα του, αλλά Θυμό! Σήμερα βρήκε να ξεσπάσει τον θυμό του, για τις δολοφονίες των ζώων, αύριο θα βρει κάτι άλλο! Συμφωνώ και αναλαμβάνω την ευθύνη μου στο 100% , όχι δολοφονίες! Ο άνθρωπος για να εξυψωθεί, θα πρέπει να σταματήσει να πίνει και να τρώει αίμα! Η αγάπη κάνει θαύματα και εγώ επιλέγω αυτή την οδό στην καμπάνια μου ενάντια στις δολοφονίες των πλασμάτων της Γης!

Η βία δηλώνει Θυμό !  Ο θυμός είναι αντίθετο της αγάπης ! Μαθαίνω να αγαπώ όλα τα πλάσματα στην Γη ! Ζητάω βοήθεια για τον Θυμό μου !!! 

Λυπάμαι – Σε αγαπώ

namaste – Kalliopi

Advertisements

3 σκέψεις σχετικά με το “αγαπώ όλα τα πλάσματα της Γης

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s