Το κλειδί θεραπείας των τσάκρα μας – Chakra healing steps

Πού νομίζεις ότι τα άσχημα συναισθήματα πηγαίνουν; ακόμη και αυτά που έχεις ξεχάσει, αλλά τα ένιωσες για κάποιον άλλον άνθρωπο, αρκετά χρόνια πριν…  ?

Μένουν μαζί σου, ως πληροφορίες στα λεπτά σώματά σου! Συσσωρεύονται, σε ομάδες με άλλα συναισθήματα που έχουν ίδια πολικότητα και ρυθμό. Μέχρι που οι ομάδες αυτές γίνονται κυρίαρχες, χωρίς να αφήνουν περιθώρια για οτιδήποτε νέο ή διαφορετικό να εισέλθει. Αυτά τα απορριφθέντα συναισθήματα γίνονται έξω-εικόνες που εκτελούνται προς πλασματικό όφελός μας, από άλλους ανθρώπους που μας δείχνουν τις πληγές μας. Αντιδρώντας, γιατί οι πληγές πάντα πονούν, κρίνουμε τους άλλους, χωρίς να αντιλαμβανόμαστε ότι το αρνητικό που βλέπουμε στον συνάνθρωπο και τον κρίνουμε δεν είναι δικό του, αλλά δικό μας. Αυτό το ονομάζουμε mirror – καθρέπτης, και πολλές φορές είναι αρκετά δύσκολο να διακριθεί!

Το κλειδί για την αλλαγή της πολικότητας αυτών των ομάδων ενεργειακών πληροφοριών που υπάρχουν και διαμένουν απο όλες τις ενσαρκώσεις μας εως σήμερα στα chakra μας και όχι μόνο, ! Είναι η Ευχαριστία και η Συγχώρεση! Συγχώρεση με πράξη όχι μόνο με προσευχή, καθώς ζεις στην Γη και η πράξη και ο λόγος σου είναι η δύναμή σου στην 3η πυκνότητα !

Ευχαριστία σε ανθρώπους που σε δυσκόλεψαν! Είναι οι δάσκαλοί σου! Ήλθαν για να σε διδάξουν! Να αγαπάς Να ευχαριστείς Να Συγχωρείς Να ζητάς να σε Συγχωρέσουν που ένιωσες αρνητικά για αυτούς. 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΩΝ CHAKRA

Τα κατώτερα τρία τσάκρα, Βάσης, Ιερό & Ηλιακό, καθοδηγούνται από την Μητέρα-Μήτρα και την διαίσθησή μας. Μας κρατούν γειωμένους και συνδεδεμένους στην Γη.

Το τσάκρα της καρδιάς στην μέση είναι η Ένωση του αρσενικού και του θηλυκού.

Τα άνω τρία, η πνευματική πλευρά μας,  μας συνδέουν με τον Θεό-Πατέρα και είναι τα τσάκρα  Crown, Third Eye και Throat που διέπονται από θεϊκή «έμπνευση». Όλα τα τσάκρα είναι σημαντικά!

Πολλοί σήμερα θέλουν να ζουν μόνο από τα ανώτερα τσάκρας δηλαδή με Πνευματικότητα. Αυτό δεν λειτουργεί.

Η Γη είναι ο μόνος τόπος που μπορούμε να κάνουμε το έργο!, για να ανεβούμε πέρα από τη γη.

Χρειαζόμαστε και όλα τα τσάκρα να είναι Ένα , σε πληρότητα  & ισορροπημένα!

Η ανακάλυψη και η μάθηση των βασικών πληροφοριών που έχει ο κάθε ενεργειακός τροχός μας, είναι απαραίτητη για την ενεργοποίηση της αυτοθεραπείας μας! Στo Mukta πιστεύουμε πως όλοι μπορούμε να γίνουμε θεραπευτές του εαυτού μας! Κανείς δεν μπορεί να μιλήσει με την αλήθεια της εσωτερικής φωνής μας, παρά μόνο εμείς. Για την κατάκτηση του καθαρού διαλόγου σίγουρα μπορεί να χρειαζόμαστε βοήθεια, την οποία αν το επιδιώξουμε και το διεκδικήσουμε αρκετά, την λαμβάνουμε! Αλλά η βοήθεια, είναι μόνο βοήθεια! Κανένας θεραπευτής και κανένας γήινος ή μη γήινος διδάσκαλος δεν έχει την ευθύνη ίασης μας, από την βαρύτητα μας! Η θεραπεία είναι ανθρωποκεντρική δύναμη!!! Λαμβάνοντας ως λάβαρο πλακάτ την παραπάνω δήλωση, η θεραπευτική πολικότητας τόσο στο Κάρμα όσο και στα εκτός συστήματος μας παράσιτα είναι μία απολαυστική διαδρομή μαζί με την Εν Χριστό Mukta energy!

mm1

 

 

namaste – Καλλιόπη

Advertisements

2 σκέψεις σχετικά με το “Το κλειδί θεραπείας των τσάκρα μας – Chakra healing steps

    1. Αγάπη Συγχώρεση Ευχαριστία σε όλους και σε όλα ! Υπέροχη Δυναμική Φωτεινή Νικολέττα, έχεις τόση όμορφη ψυχή ! Σε ευχαριστώ που μου έδωσες την ευκαιρία να σε γνωρίσω!

      Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s