κάθαρση από ψυχικές επιθέσεις

Αν αναγνωρίζεις τον εαυτό σου ως πνευματικό, αν αναζητάς την αλήθειά σου, τότε πιθανόν να είσαι εδώ για αυτόν τον συγκεκριμένο σκοπό. Αυτός είναι ο σκοπός σου. Να ενσωματώσεις το φως και να ενσωματώσεις τις υψηλότερες συχνότητες στην γήινη  ζωή σου. Δουλεύοντας εντός αυτού  του σκοπού, γίνεσαι ένας στρόβιλος Φωτός που εκπέμπει Αγάπη και  όταν συμβαίνει αυτό, τότε έρχεται και το θέμα κάθαρσης των ψυχικών επιθέσεων. Δηλαδή χαμηλότερων ενεργειών που επιθυμούν είτε να σε γυρίσουν πίσω, είτε να πάρουν από την ενέργεια αυτή.

Ίσως αυτό να μην το καταλαβαίνεις έμπρακτα ή να μην ασχολείσαι ενεργά , αλλά μόλις αρχίσεις να αυξάνεις τις δονήσεις σου θα αρχίσεις να προσελκύεις αυτές τις δυνάμεις, δυνάμεις που κάνουν το ταξίδι σου πιο δύσκολο. Αγωνίζεσαι, για να μείνεις μέσα στο φως είναι ο δρόμος προς τα εμπρός, και μπορεί να αισθανθείς σαν να πιέζεσαι ως χοντρή κλωστή μέσα από το μάτι μιας βελόνας. Σε αυτό το κομβικό σημείο, χρειάζεται να δείς το σημάδι και να ενδυναμώσεις την εμπιστοσύνη σου σε αυτό που κάνεις! Η διαδρομή είναι σπουδαία παρόλο τις απειλές, οι οποίες είναι απαραίτητο μέρος της διαδικασίας.

Τρόποι αποκωδικοποίησης των σημαδιών:

  • ΑΠΟΚΟΛΛΗΣΗ

Αν είστε ενσυναισθητικοί ή ευαίσθητοι, μπορεί να αισθανθείτε σαν τα συναισθήματα άλλων είναι δικά σας. Και αυτό είναι πολύ συναίσθημα! Οι άνθρωποι μπορεί να προσκολλούν συναισθήματα σε σας ή να γίνονται κρυφά επιθετικοί γύρω σας. Αυτός είναι προφανώς ο λάθος τρόπος για να τους βοηθήσετε καθώς ουσιαστικά κατεβαίνουν ελεύθεροι και σας χρησιμοποιούν ως φορτωτή. Αντ ‘αυτού, αποσυνδέστε και επιβάλλετε τα όρια. Αυτά τα συναισθήματα δεν είναι δικά σας, και αν τα αισθάνεσαι, τότε τουλάχιστον να αντιληφθείτε ότι οι άνθρωποι σας χρησιμοποιούν με αυτόν τον τρόπο. Πάρτε το ως φιλοφρόνηση, σημαίνει ότι είστε ισχυροί και έχετε πολλή θετικότητα και φως. Απλά μην ξεχαστείτε και χαθείτε στα βρώμικα ρούχα τους, νομίζοντας ότι είναι δικά σας!

  • ΣΥΓΧΏΡΕΣΗ

Εάν υπάρχει ένα συγκεκριμένο άτομο που σας επιτίθεται, ίσως κάποιος που δεν έρχεστε σε επαφή καν πια, τότε θα πρέπει να κάνετε μια εντατική πρακτική για να αντιμετωπίσετε αυτό το ζήτημα. Είναι καρμική εκκρεμότητα και θυμηθείτε ότι το κάρμα είναι ένα εργαλείο που μας έκανε να μας ξεγελάσει να μείνουμε στον κύκλο της Σαμσάρα. Έτσι, πρώτα απ ‘όλα, έχετε αυτή τη συνειδητοποίηση – ότι όλο αυτό είναι ένα τέχνασμα – και, αφετέρου, ξεπεράστε το με την ενεργοποίηση του τελετουργικού Συγχώρεσης (Ho’ponopono therapy) αυτού του προσώπου.

Μπορείτε επίσης να κάνετε τον εξής διαλογισμό! (είναι για προχωρημένους)

dialogismos katharsis apo ontotitesΟπτικοποιήσε το άτομο μπροστά σου και ρώτησε το τι θέλει από εσένα. Αυτό μπορεί να σου είναι δύσκολο να το αντέξεις,  προσπάθησε όμως να είσαι ο αυθεντικός εαυτός σου και συνδεδεμένος με τον Ανώτερο Εαυτό σου, μπορεί να σου πει κάτι φοβερό, όπως ότι θέλει να σε βασανίσει ή να κλέβει το φως από εσένα. Θα πρέπει να νιώθεις το γύρω σου και να χρησιμοποιήσεις την διαίσθησή σου για να φτάσεις στο κέντρο του προβλήματος. Εάν δεν είσαι σίγουρος, ζήτησε να εμφανιστεί το ψυχικό συμβόλαιο που έχετε κάνει μεταξύ σας , και απεύθυνε έκκληση σε αυτή την ψυχή για να συνδεθεί στον υψηλότερο εαυτό της, στην συνέχεια, σκίσε το συμβόλαιο αυτό. Εάν νιώσεις ότι κάτι υπάρχει ακόμη μεταξύ σας, τότε πες της/του ότι έχετε τελειώσει, ότι πρέπει να σε αφήσει μόνο/η τώρα! Στείλε την αγάπη και την συγχώρεση! Μπορεί να είναι δύσκολο να φτάσεις σε ένα σημείο συγχώρεσης, αλλά μπορείς να προσπαθήσεις με το να βλέπεις από την προοπτική της μητέρας ή του πατέρα ή μπορείς να προσπαθήσεις να δείς το χαμένο παιδί μέσα σε αυτόν/ήν. Το τελευταίο είναι εκπληκτικά συχνά ο καλύτερος τρόπος για να επιτευχθεί ένα σπάσιμο των συμβάσεων και συμβολαίων, καθώς υπενθυμίζει σε αυτόν/αυτήν το δικό του φως. Πιθανότατα χάθηκε  στο δρόμο του εκεί και σε χρησιμοποιούσε ως κάποιον που κατηγορεί.

  • Το Chakra καρδιάς

Εάν η συγχώρεση είναι ένα ζήτημα γιατί έχετε πολλές μορφές σκέψης και οντότητες που χτυπούν στην πόρτα σας τότε θα είναι χρήσιμο να απλοποιήσετε την πρακτική σας και να εργαστείτε στο τσάκρα της καρδιάς σας.

donisi agapisΒρείτε την λάμψη της πηγής ενέργειας που κατοικεί κάπου στο σώμα σας – μπορεί να είναι στο ηλιακό σας πλέγμα ή σε μια μη συγκεκριμένη θέση στον πυρήνα σας – και να το χρησιμοποιήσετε. Όπου βρίσκεται στο σώμα σας, να το βρείτε και να το αυξάνετε καθημερινά. Στη συνέχεια, απευθυνθείτε σε όλες τις αρνητικές μορφές σκέψης και τις οντότητες που είναι συνημμένες σε εσάς και που δεν είναι του υψηλότερου σας εαυτού και της αληθινής ύπαρξης (αυτό ισχύει για τις μορφές σκέψης που σας έχουν δοθεί από τους γονείς ή για οποιαδήποτε κακοποίηση που έχετε υποστεί) και πείτε τους ότι είναι καιρός να επιστρέψετε στο φως. Ακούστε την αγάπη και αφήστε τους να γλιστρήσουν ήσυχα μέσα από την πόρτα σας στην Πηγή / πίσω στο φως.

  • ΦΥΣΙΚΌ ΣΏΜΑ

Εάν μια επίμονη σωματική ασθένεια είναι το πρόβλημα, τότε ίσως χρειαστεί να εστιάσετε έντονα σε αυτή την περιοχή για να εξαγάγετε οποιαδήποτε αρνητικότητα κατοικεί εκεί. Όπως και με την πρακτική συγχώρεσης με ένα συγκεκριμένο άτομο, ζητήστε από αυτήν την περιοχή (πείτε το ήπαρ σας) τι θέλει από εσάς και περιμένετε την απάντηση. Μπορεί να είναι κάτι απαίσιο, όπως θέλω να υποφέρεις ή σε μισώ, να το αιτιολογήσετε με αυτό και να αναζητήσετε το «υψηλότερο» τέλος των δυνατοτήτων αυτής της οντότητας. Βλέποντας το προσωποποιημένο ή ως οντότητα μπορεί να βοηθήσει ακόμη και αν δεν πιστεύετε στην ιδέα ενός πνεύματος ή χαμένης ψυχής που συνδέεται με την πάθηση σας, καθώς θα εξακολουθεί να είναι μια συσσώρευση ενέργειας που δεν έχει αντιμετωπιστεί και θα πρέπει να Αντιμετωπιστεί, πριν να μπορέσετε να αρχίσετε να βλέπετε μια βελτίωση. Ενθαρρύνετε την ενέργεια να σας αφήσει να φύγετε με το να βρείτε το στρειδί στην άμμο και πλύντε ολόκληρο τον χώρο, όταν το βρείτε, με αυτό το φως. Πλύντε όλα τα άγκιστρα. Με αυτήν την πρακτική, είναι ωφέλιμη η απεικόνιση της οντότητας που εξέρχεται εξωτερικά, αν και ίσως θέλετε να δοκιμάσετε την μέθοδο ελαφρού στροβίλου. Με λιγότερες προσωποποιημένες επιθέσεις που μπορεί να έχουν ριζωμένη μορφή σκέψης και όχι εξωτερική δύναμη που συνδέεται με το εξωτερικό, μπορεί να βρείτε την ενέργεια πιο αποτελεσματική όταν την εκδιώξετε από τον εαυτό σας και σε αυτό θα αισθανθήτε ιδιαιτέρως καθαροί, όταν εξαλείφετε μορφές σκέψης που σας έδωσαν ανεύθυνοι ενήλικες στην παιδική σας ηλικία. Και πάλι, χρησιμοποιώντας την διαίσθησή σας ως οδηγό θα σας οδηγήσει σε όλα τα είδη των θέσεων. Κάνοντας αυτό δεν θα βοηθήσει μόνο αυτές τις αρνητικές δυνάμεις να βρουν την υψηλότερη όψη τους, αλλά επίσης να σας βοηθήσουν να ενσωματώσετε τον υψηλότερο εαυτό σας.

Αυτές οι πρακτικές συγχώρεσης θα σας ανυψώσουν κυριολεκτικά. θα αυξήσουν την συχνότητα σας και θα θεραπεύσουν όλα τα δυσαρέσκεια. Επίσης, θα λύσουν το κάρμα που θέσατε να αντιμετωπίσετε σε αυτή τη ζωή, αφήνοντάς σας να απολαύσετε τον εαυτό σας.

Η ζωή είναι πολύτιμη και αξίζουμε, πάνω απ ‘όλα, να την απολαύσουμε.

namaste – Kelly

 


 

Advertisements

Μια σκέψη σχετικά μέ το “κάθαρση από ψυχικές επιθέσεις

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s