Συμπτώσεις ή αγγελική καθοδήγηση?

Συμπτώσεις ή Αγγελική καθοδήγηση?

Advertisements

«Το Σύμπαν μιλάει πάντοτε μαζί μας … στέλνοντας μας μικρά μηνύματα, προκαλώντας συμπτώσεις και αδράνεια, υπενθυμίζοντάς μας να σταματήσουμε, να κοιτάξουμε γύρω μας και να πιστέψουμε σε κάτι άλλο, κάτι περισσότερο.» ~ Nancy Thayer

Φανταστείτε ότι έχετε ένα παιδί που ήταν παγιδευμένο μέσα ένα λαβύρινθο. Θα μπορούσατε να δείτε το παιδί σας, αλλά το παιδί σας δεν θα μπορούσε να σας δει ή να σας ακούσει. Γνωρίζετε την διέξοδο από τον λαβύρινθο και μπορείτε να στείλετε στο παιδί σας «σημάδια» και «ενδείξεις» για να το βοηθήσετε να βρει το δρόμο του έξω, αλλά το παιδί σας δεν γνωρίζει αν οι ενδείξεις που λαμβάνει είναι πραγματικά από εσάς ή είναι όλα της φαντασίας του!

Ίσως προσπαθήσετε να πάρετε την προσοχή του παιδιού σας για να το καθοδηγήσετε προς την σωστή κατεύθυνση επανειλημμένα. Τώρα μπορείτε να φανταστείτε πώς το σύμπαν, μας καθοδηγεί και μας βοηθά ανά πάσα στιγμή! είμαστε παιδιά του! Στην πραγματικότητα, δεν υπάρχει ποτέ χρονική στιγμή  που να είμαστε χωρίς την βοήθεια του σύμπαντος, διότι σε κάθε τεχνική είμαστε αυτό, προσποιούμενοι ότι είμαστε μονάδες που βιώνουμε τον εαυτό μας!. Για να ζήσουμε έστω  και μια ζωή διαχωρισμένοι απο τις Συμπαντικές ιδιότητες μας είναι αδύνατο! Απόδειξη αυτού , είναι η Αναπνοή!  Εφόσον υπογράψαμε για να συμμετάσχουμε σε μια ανθρώπινη ζωή σε έναν πλανήτη τρίτης πυκνότητας (ο οποίος ανήλθε τώρα σε 5δ.), όπου πάνω από τη συνειδητή συνείδησή μας υπάρχει ένα πέπλο λίθης, δεν μπορούμε να είμαστε ακόμη συντονισμένοι στην γλώσσα του Σύμπαντος.

Εδώ είναι 4 τρόποι με τους οποίους το Σύμπαν μέσω των Αγγέλων, μιλάει μαζί μας …

  1. Όνειρα

Τα όνειρά μας είναι πραγματικά αρκετά αποκαλυπτικά αν μάθουμε να τα διαβάζουμε σωστά. Το σύμπαν μιλά πολύ συχνά σε εμάς ενώ βρισκόμαστε σε κατάσταση ηρεμίας, διότι αυτό συμβαίνει όταν το συνειδητό μυαλό μας δεν παρεμβαίνει πλέον προσπαθώντας να «καταλάβει» και να αναλύσει τα πάντα. Υπάρχουν μερικοί διαφορετικοί τύποι ονείρων: «προδοσίας» (όπου βλέπουμε κάτι που πρέπει να συμβεί σε μας στη ζωή), «τα κοσμικά» (όπου βγαίνουμε πραγματικά από το σώμα μας και επισκεπτόμαστε διαφορετικές διαστάσεις ή άλλες σφαίρες (αστρικά)), αλλά αυτά που θα αγγίξουμε είναι τα όνειρα του υποσυνείδητου μυαλού.. Αυτά είναι τα όνειρα που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για να καταλάβουμε τι είναι οι μακροχρόνιες βασικές μας πεποιθήσεις στο υποσυνείδητό μας. Οι άνθρωποι, οι τόποι και τα πράγματα σε αυτά τα είδη ονείρων συμβολίζουν πάντα κάτι για μας. Οι άνθρωποι είναι σύμβολα ορισμένων συναισθημάτων (δώστε προσοχή στο πώς αισθάνεστε ή αντιλαμβάνεστε έναν χαρακτήρα στο όνειρό σας) και πράγματα όπως σπίτια (προσοχή στο πώς το σπίτι φαίνεται / αισθάνεται κ.λ.π.) και υδάτινα σώματα συμβολίζουν την κατάσταση της ύπαρξής μας την συγκεκριμένη στιγμή.

Χρειάζεται χρόνος για να μπορέσουμε να αποκωδικοποιήσουμε τα μεμονωμένα σύμβολα των ονείρων σας, επειδή τα σύμβολα είναι ατομικά και προσωπικά για εμάς και για την δική μας ψυχή. Για παράδειγμα, κάποιος που αγαπάει πολύ τις γάτες, μπορεί να δει μια γάτα στα όνειρά του και αντιπροσωπεύει την αγάπη, την φιλία ή την ευτυχία αλλά για έναν άνθρωπο που αγαπάει πολύ τους σκύλους, μια γάτα μπορεί να συμβολίζει φόβο, μίσος ή κρίση … τα σύμβολα δεν είναι καθολικά.

2. Διάκριση

Αυτό είναι δύσκολο γιατί η κρίση συχνά θεωρείται ως μια άδικη κριτική ή στερεότυπη ενός άλλου ατόμου, τόπου ή πράγματος, που μας κάνει να αισθανόμαστε ότι είναι κάτι που πρέπει να αποφύγουμε να κάνουμε. Ωστόσο, για να λάβουμε πραγματικά το Συμπαντικό μήνυμα χρειάζεται η Διάκριση να έχει ανθίσει της κρίσης. Κάποιος που κρίνει τους συνανθρώπους του ή καταστάσεις δεν λαμβάνει μήνυμα από το Σύμπαν αλλά από τον εγωιστικό εαυτό του. Έχοντας αυτό το χάρισμα της διάκρισης, θα ακούτε απλά αν δεν αισθάνεστε να πηγαίνετε κάπου ή να κάνετε κάτι χωρίς κάποια λογική εξήγηση του γιατί. Αυτό είναι το σύμπαν που σας λέει ότι αυτοί οι άνθρωποι / μέρη / πράγματα δεν προορίζονται για σας! Επίσης, αν σκεφτούμε τα πράγματα που διακρίνουμε συχνά για τον εαυτό μας, αυτά είναι στην πραγματικότητα γνώσεις σχετικά με την καθοδήγηση που το σύμπαν προσπαθεί να μας στείλει (μόνο το μυαλό του εγώ μας μεταφράζει με τρόπο που μπορεί να συναντήσει κριτικά ή κρίση). Για παράδειγμα, παίρνετε μια αίσθηση κρίσης προς τον εαυτό σας να σταματήσετε να τρώτε επεξεργασμένα τρόφιμα ή ζάχαρη κάθε φορά που φτάνετε για να φάτε ένα μπισκότο; Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο το σύμπαν σας προτείνει ότι υπάρχει μια πιο υγιεινή εναλλακτική λύση. Παρόλο που είμαστε πάντα άνευ όρων αγάπης ανεξάρτητα από το τι κάνουμε, συχνά το συναίσθημα διάκρισης (το οποίο μπορεί να νιώθει σαν κρίση μερικές φορές) είναι απλώς μια ώθηση σε μια πιο ικανοποιητική επιλογή.

3. Οι επιθυμίες μας

Τα ίδια πράγματα που εμπνεόμαστε, που θέλουμε ή που επιθυμούμε είναι στην πραγματικότητα, η προεπισκόπηση της αλήθειας μας, μια μελλοντική πραγματικότητα. Δυστυχώς, συχνά αισθανόμαστε στερημένοι, απογοητευμένοι ή θλίψη όταν οραματιζόμαστε κάτι που θέλουμε επειδή ο συνειδητός (γραμμικός) νους το βλέπει σαν «βλέπω κάτι που θέλω, το οποίο μόνο επιβεβαιώνει ότι δεν το έχω σήμερα, πράγμα που με κάνει να νιώθω ότι λείπει από την ζωή μου τώρα. «Αντί να αισθανόμαστε απογοήτευση όταν σκεφτόμαστε κάτι που δεν έχουμε» ας πούμε ευχαριστώ! αυτό όχι μόνο αυξάνει την δόνηση μας (καθιστώντας τα πράγματα αυτά να έρχονται σε μας ταχύτερα), αλλά επίσης επιβεβαιώνει την πίστη μας ότι λαμβάνουμε όλα όσα επιθυμούμε και θέλουμε στην τέλεια στιγμή και όταν είμαστε έτοιμοι να τα λάβουμε κατά το ωφέλιμο ανώτερο καλό μας.

Τα απλά καθημερινά σημάδια, η απλή εσωτερική φωνή μας, που για λίγο την ακούμε χωρίς την λογική και την ευαισθησία, οι άνθρωποι που κρίνουμε , ίσως γιατί καθρεφτίζουν μία πτυχή του εαυτού μας… σε όλα αυτά τα απλά … που απλά προσπερνάμε … βρίσκονται οι δρόμοι που οδηγούν στην έξοδο από τον λαβύρινθο μας.

namaste Mukta team

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s