Για να κατανοήσουμε το ηλεκτρικό νέφος, θα πρέπει να είμαστε γνώστες της Νευτώνειας και  Κβαντικής φυσικής. Αυτό είναι λιγάκι δύσκολο, δεν νομίζετε. Όμως το σώμα μας έχει, όπως και όλη η Γη Ηλεκτρικό πεδίο. Αυτό το πεδίο είναι ιδιαίτερα τοξικό, αν τα ιόντα δεν είναι σε αναλογική ισορροπία. Γι αυτό και η μέτρηση αρνητικών και θετικών ιόντων είναι αναγκαία, όχι μόνο στο φυσικό σώμα μας, αλλά και στον χώρο μας. Γεγονός είναι ότι, οι γνώσεις και η ενημέρωση που έχουμε οι περισσότεροι γι΄αυτά τα θέματα είναι λιγοστές.

Κάθε συναίσθημα και αρνητικότητα που εκφράζεται με φοβίες, μπορεί να έχει την αιτία του σε αυτή την τοξικότητα που εκπέμπεται. Επί προσθέτως ασθένειες, όπως ο καρκίνος μπορεί να επιταχύνονται. Καθημερινά αντιμετωπίζουμε τοξικές πληροφορίες, οι οποίες δρουν στο σύστημά μας και στόχο έχουν την «ύπνωση» μας.  Αυτές οι τοξικές πληροφορίες εκπέμπονται, μέσα από συχνότητες ηχητικές από τα κινητά, τους αποκωδικοποιήτες και όλα τα ηλεκτρονικά συστήματα, στο ηλεκτρικό πεδίο μας.

Στόχος αυτού του άρθρου, δεν είναι να τρομοκρατήσει, αλλά το αντίθετο!

Γνωρίζοντας και ενεργοποιώντας την άμυνά μας, μπορούμε να λειτουργούμε αλλά να μην επιτρέπουμε! για να φτάσουμε όμως σε αυτό το σημείο, χρειάζεται να έχουμε γνώση των πεδίων μας και της λειτουργίας τους. Πόσοι από εμάς γνωρίζουμε το ηλεκτρικό και μαγνητικό πεδίο μας? Τις λειτουργίες και την ενεργειακή δράση τους? Αγνοώντας κάτι, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει και δεν λειτουργεί.

‘Όσο επιτρέπουμε να είμαστε στην άγνοια, τόσο αυτά τα πεδία του σώματός μας, θα τα κατευθύνουν άλλοι. Έτσι η ενέργεια της αντίστασης χάνεται, με αποτέλεσμα να είμαστε αποδέκτες της τοξικότητας. Αυτός είναι ένας από τους σημαντικότερους λόγους που οι άνθρωποι σήμερα έχουν τόσο ανεπτυγμένη τοξική σκέψη. Η οποία τοξική σκέψη, ενεργοποιεί την σπείρα μας αντίστροφα με αποτέλεσμα να γινόμαστε εμείς οι ίδιοι εκτελεστές του εαυτού μας.

Η Γνώση ενεργοποιεί την Αντίσταση! 

lagrangianpointsanimated

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s