Διαλογισμός και πρόληψη

διαλογισμός μόνος μουΣτις μέρες μας η ενόραση, είναι μέσα στην ζωή μας. Όλοι γνωρίζουμε για τον νόμο της έλξης και την θετική σκέψη. Όλοι οραματιζόμαστε, ακόμη και αν δεν έχουμε κάνει κάποια θεραπεία στα αρνητικά συναισθήματα και στους φόβους μας. Ο διαλογισμός είναι μία τεχνική γνωστή, την οποία χρησιμοποιούμε καθημερινά, έστω κι αν δεν έχουμε κάνει μαθήματα yoga.  Δια + Λογισμός, είναι η κατάσταση που επιτρέπει να εισέλθει κάποιος σε ηρεμία, διασχίζοντας τους λογισμούς του δηλαδή τις σκέψεις του. Ο στόχος είναι να διαπεράσει ο εαυτός, όλες τις ομάδες σκέψεων, έτσι ώστε να ενωθεί με την Μία ουσία του που συνδέεται με την μία Συμπαντική ουσία. Η τεχνική του Διαλογισμού, θέλει καθοδήγηση και Δάσκαλο, καθώς οι πληροφορίες σκέψεων και βιωματικών εμπειριών, είναι καταγεγραμμένες στα chakra μας. Αν κάποιοι τροχοί , είναι μπλοκαρισμένοι, τότε το άτομο νιώθει φυσικό πόνο στο σώμα του. Σε προσωπική εμπειρία στο παρελθόν, βιώνοντας έναν δυνατό διαλογισμό γνωστής μεθόδου, ένιωσα μετά ισχυρό πόνο στην πλάτη. Αποτέλεσμα ήταν να κάνω θεραπεία 2 χρόνια για την ίαση του. Αν μία μέθοδο έχει, έναν υπέροχο δυνατό δωρεάν διαλογισμό και μετά το άτομο χρειάζεται θεραπείες, για να αντιμετωπίσει πόνους ή προβλήματα που ήλθαν στην επιφάνεια, τότε υπάρχει σκοπιμότητα στο δωρεάν. Το αστείο είναι, ότι μετά από αρκετά χρόνια, βρήκα αυτό τον διαλογισμό, αυθεντικό από τον Δάσκαλο που ξεκίνησε την μέθοδο αυτή. Ο Δάσκαλός δίνει στον αυθεντικό διαλογισμό καθοδήγηση, όλα τα βήματα πρόληψης και προστασίας, τα οποία στον σύγχρονο είχαν παραληφθεί για ευνόητους λόγους.

Μερικές συμβουλές …

Προσπάθησε να αποφεύγεις τους ομαδικούς διαλογισμούς. Σε χώρους κλειστούς που μαζεύονται πάρα πολλά άτομα, το ενεργειακό πεδίο δίνει και λαμβάνει, πληροφορίες των άλλων ατόμων. Η σύγχυση που προκαλείται, μπορεί να εμφανιστεί μετά από ένα μήνα. Σίγουρα το μυαλό δεν πάει, ότι προήλθε από την ομαδική πνευματική άσκηση που έλαβες μέρος.

Οι πολυάριθμοι καθοδηγούμενοι διαλογισμοί που υπάρχουν στο διαδίκτυο, μπορεί να είναι επικίνδυνοι. Πρώτον δεν γνωρίζεις το άτομο/θεραπευτή προσωπικά. Δεύτερον δεν γνωρίζεις την σύνδεση της πηγής και την πραγματική σκοπιμότητα της. Τρίτον δεν γνωρίζεις την κατάσταση των ενεργειακών κέντρων σου, και αν πραγματικά είναι ωφέλιμο για εσένα να βιώσεις αυτό το μονοπάτι του συγκεκριμένου διαλογισμού.

Κάνοντας μία μικρή έρευνα σε Διαλογισμούς στο youtube, ανακάλυψα το εξής. Οι περισσότεροι έχουν μέσα NLP προγραμματισμό. Η θεραπευτική αυτή μέθοδος, είναι τομέας της θεραπευτικής ύπνωσης. Ο Διαλογισμός δεν έχει σχέση με την ύπνωση, κι όμως οι περισσότεροι διαλογισμοί έχουν αυτή την μορφή. Δεν θα λάβω θέση στο γιατί έχουν αυτή την τεχνική… το συμπέρασμα δικό σας.

Ο διαλογισμός είναι ένα μοναδικό όπλο, για να έλθουμε σε επαφή με τον Ανώτερο Εαυτό μας. Προτείνω να κάνετε βήματα για την δημιουργία του δικού σας. Σε επόμενο άρθρο θα μιλήσω για τα βήματα, πως…

Namaste Ευχαριστώ Καλλιόπη

 

lew nai stin zwi

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s