Mukta ραδιαισθησία Πύλη Αγάπης 8 Πλανήτες

          Οι θέσεις των πλανητών στην αστρολογία, μας δίνουν εξηγήσεις πάντα για αποτελέσματα που βιώνουμε στην ζωή μας, θετικά ή αρνητικά. Ο πλανητικός γενέθλιος χάρτης αποτυπώνει τις θέσεις των πλανητών την ώρα γεννήσεως μας και βάση αυτών των θέσεων οι αστρολόγοι αποκωδικοποιούν, βασιζόμενοι σε διάφορα συστήματα αποκωδικοποίησης, την επίδραση τους στο σενάριο της ζωής μας. Όποια σχολή κι αν χρησιμοποιούν, η αποκωδικοποίηση γίνεται μέσω γεωμετρικών σχημάτων που σχηματίζουν οι πλανήτες. Πιο συγκεκριμένα με τα σχήματα των Πλατωνικών στερεών: τετράγωνο, τρίγωνο, κύκλο, ρόμβο, εξάγωνο. Αυτά είναι στους περισσότερους γνωστά, απλά τα αναφέρω για φρεσκάρισμα μνήμης, αλλά και για την κατανόηση των Πυλών που ανοίγουν!

…Ας φανταστούμε το πλανητικό σύστημα μας, όλους τους πλανήτες και αστερισμούς, τον Ήλιο και την Πηγή ενέργειας την μοναδική στο Σύμπαν. Ας επιτρέψουμε επίσης σε αυτό το ταξίδι, να ξεχάσουμε τις γήινες γνώσεις που μας έμαθαν … κι ας θέσουμε τώρα το ερώτημα πως μπορεί η θέση ενός πλανήτη να μας επηρεάζει ανάλογα με την θέση του και το γενικότερο σχήμα που σχηματίζει διαδοχικά με τους άλλους πλανήτες? Γιατί παίζει τόσο ρόλο το ζώδιό μας και πως από έναν χάρτη διαβάζεται ολόκληρο το σενάριο της ζωής μας? Κι αν είναι έτσι που βρίσκεται η ελεύθερη βούλησή μας?…

Μέσα σε αυτό το πλανητικό ταξίδι μας, ας αφεθούμε να οραματιστούμε όλους τους πλανήτες και όλους τους αστερισμούς ως βάσεις, σφαίρες και σταθμούς ενέργειας. Αυτές οι βάσεις, σφαίρες και σταθμοί  εκπέμπουν σε μία αέναη μουσική αρμονία νότες. Η κάθε βάση .. ο κάθε σταθμός.. η κάθε σφαίρα ξεχωριστά εκπέμπει … και στο σύνολο τους συνθέτουν την μοναδική  μουσική αρμονία του Σύμπαντος.   -Αυτή η αρμονία έχει ρυθμό, ένταση και μία ποιοτική κλίμακα που διαμορφώνει τα όντα του Σύμπαντος μέσω των δορυφόρων τους, σε μία απόλυτη ένωση με την μία και μοναδική Πηγή.

Ας οραματιστούμε τώρα τον πλανήτη μας, την Γη, που βρίσκεται μέσα σε αυτό το Σύμπαν και σε αυτό το Γαλαξιακό σύστημα.. και ας αφεθούμε να νιώσουμε και να ακούσουμε την δική της Νότα ως εκπομπή στην Μουσική Συμπαντική Αρμονία. Υπέροχααα… Τώρα καθώς έχουμε αφεθεί σε αυτό το ταξίδι και στον ρυθμό που εκπέμπει η Γη μας στο Σύμπαν, ας περάσουμε στον δορυφόρο της, την Σελήνη. Ας επιτρέψουμε να οραματιστούμε την Σελήνη ως ένα πολυμηχάνημα που λαμβάνει, δίνει και στέλνει πληροφορίες … (νότες)

Τώρα ας οραματιστούμε εμάς! Ας επιτρέψουμε να νιώσουμε εμάς ως Συμπαντικά όντα, να ακούσουμε την νότα που εκπέμπουμε.. μέσα από το άνθος της καρδιάς μας … -Νιώσε την νότα που βγαίνει από την σφαίρα της καρδιάς σου και ακολούθησε την κατεύθυνση της, έως την Σελήνη. Τώρα νιώσε και όλες τις υπόλοιπες σφαίρες σου και τις νότες που εκπέμπουν προς την Σελήνη.  – Στο σύνολο τους, αυτές οι νότες συνθέτουν την μουσική σου, την ολοκληρωμένη πληροφορία της ύπαρξης σου που την συλλέγει ο δορυφόρος Σελήνη και την εκπέμπει στο Σύμπαν μέσω των βάσεων, σφαιρών και σταθμών (πλανήτες & αστερισμοί) στην Πηγή.

Αντιστρόφως o γενέθλιος χάρτης μας έχει όλες τις νότες και τα κρυφά κλειδιά για την σύνδεση μας με την μουσική αρμονία του Σύμπαντος. Αυτές οι πληροφορίες  περνούν από τον δορυφόρο Σελήνη και συναντούν τις πληροφορίες που εμείς εκπέμπουμε.. Αν οι νότες – μουσική που εκπέμπουμε δεν αναβαθμίζει-ξεκλειδώνει την γενέθλια μελωδία μας, τότε έχουμε αντίθετες και απρόσμενες αντιθέσεις, που φτάνουν στο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο μας μέσω της ιερής γεωμετρίας. Δηλαδή μέσω των γεωμετρικών Πλατωνικών στερεών που στην γήινη δράση τους είναι το νερό, η φωτιά, ο αέρας, η γη και ο αιθέρας.

Γι αυτό στην δράση μας εντός του ηλεκτρομαγνητικού πεδίου στην Γη, υπάρχει η συνειδητή ή ασυνείδητη ανάγκη μας, της ισορροπίας με τα στοιχεία της Φύσης! Το αστρικό μας βασίλειο!

Στις εκλείψεις ανοίγουν και κλείνουν Πύλες όπου μεγάλη ροή μουσικής αρμονίας (αιθέρας) με την μορφή κβάντα/φωτόνια/Hz, εισέρχονται στο πεδίο μας, με σκοπό την αλλαγή ή την αναβάθμιση της μουσικής μας.  Αν είμαστε ενεργοποιημένοι και ήδη δουλεύουμε με το Αστρικό μας βασίλειο, τότε λαμβάνουμε συνειδητά τις αλλαγές και την αναβάθμισή μας. Αυτές οι αλλαγές εκφράζονται μέσα απο την άνθιση των σφαιρών μας (chakra), και νιώθουμε ξαφνικά ελεύθεροι, αγάπη, συμπόνοια, αρμονία που δεν εκφράζεται με λόγια αλλά στην σιωπή της συνομιλίας μας με την μουσική μας.

Η υπέροχη Πύλη Αγάπης, Ελευθερίας και Φωτός που ανοίγει κάθε Αύγουστο μήνα 8, φέτος 2017 είναι συνδεδεμένη και πολύ μεγάλη! Μας δίνεται η ευκαιρία να έλθουμε πιο κοντά και να ακούσουμε/νιώσουμε την Συμπαντική μελωδία, να γευτούμε το νέκταρ που μελώνει και σαγηνεύει υπέροχα την καρδιά στον ρυθμό της αέναης σιωπηλής Μονοπολικής Αγάπης! Η έκλειψη Ηλίου 21/08/2017 μας δίνει την ευκαιρία να δουλέψουμε και να επιτρέψουμε την αλλαγή των πληροφοριών  στην Σελήνη και να εκπέμψουμε το αναβαθμισμένο σενάριο μας στο Σύμπαν! Αυτή η επιλογή ανήκει σε εμάς ως προνόμιο της ελεύθερης βούλησης των όντων της Γης. Γι αυτό ο γενέθλιος χάρτης απλά δείχνει και καθοδηγεί αλλά σε καμία περίπτωση δεν ολοκληρώνει τα αποτελέσματα/πεπρωμένο της ζωής μας! Η ραδιαισθησία είναι η αυτοανακάλυψη του ρυθμού μας και μας δίνει το κλειδί για να ανοίξουμε την πόρτα  στον πραγματικό σκοπό μας!

Αυτή είναι η αναζήτηση όλων των όντων που ζουν εντός Γης.

Η ελευθερία lagrangianpointsanimatedμας , η ένωση μας με την Πηγή, με το Φως, με την Αγάπη. Η απελευθέρωσή μας από την κρίση και η ανάληψη της ευθύνης μας! Το αστρικό μας βασίλειο και τα πνεύματα του που ακούν τον πραγματικό ρυθμό της μουσικής μας, γνωρίζουν… μέσα από την δράση τους δεν μας τιμωρούν αλλά μας καθοδηγούν … δυστυχώς ή ευτυχώς εμείς οι άνθρωποι φεύγουμε από την αδράνεια, μόνο όταν φοβηθούμε, συμβεί κάτι φαινομενικά δύσκολο στην ζωή μας ή ένα μοιραίο γεγονός.   Αυτό που μας δίνουν οι ανοιχτές Πύλες όπως αυτή του Λέοντα, είναι βοήθεια στην δράση μας για την ανάκτηση και σύνθεσης της Υπέροχης μουσικής μας, ώστε να αντιμετωπίζουμε τα μοιραία γεγονότα σε ανώτερη συχνότητα!

coming-soon-fancy-gold-divider-metal-top-of-page

 Καθοδήγηση Χρησμός για 21/08/2017 έως 01/2018

 

coming-soon-fancy-gold-divider-metal-top-of-page

 6407002_CUBE_ThumbLgΣτις 30/8/2017 θα δράσουμε όλοι μαζί σε αυτήν την υπέροχη Πύλη ! Για να λάβεις μέρος στην Αρχαγγελική ακτινοβολία σου, που θα γίνει 30/8/2017 και να γνωρίσεις τον δικό σου σταθμό πάτησε ΕΔΩ

 

 

Συμπαντική Αγάπη σε ότι κάνετε …

Ευχαριστώ απο καρδιάς – Καλλιόπη

 

 

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s