Δεκαπενταύγουστος – Πάντων Χαρά η Μήτρα της Αγάπης

 

Θεοτόκος

«Επί σοι Χαίρει, Κεχαριτωμένη, πάσα η κτίσις»

Το Πάσχα του καλοκαιριού, η Κοίμησης της Θεοτόκου! Όλη η πλάσης υποκλίνεται και χαίρεται στην μετάβαση τούτη, στην ευωδία της ανιδιοτελούς αγάπης. Της θεϊκής Αγνής μήτρας, της Παντωτεινής Χαράς! «Η πηγή της ζωής προς την ζωήν διά μέσου του θανάτου μετάγεται», αναφωνεί ο ιερός Δαμασκηνός.

  • Αυτό το Πάσχα του καλοκαιριού 2017, η Ευρώπη καίγεται, η Ινδία πνίγεται… η φύση φωνάζει, βγάζει κραυγές … τα στοιχειακά παλεύουν η Φωτιά δρα, ο αέρας δρα, το νερό δρα και η Γη ? … Η Γη νιώθω να αναμένει, να προσμένει, να καρτερεί την δράση αυτών των Γήινων που φιλοξενεί … την δράση της ελεύθερης βούλησης, που έχει δοθεί ως προνόμιο και εμείς φαίνεται να το ξεχνάμε … ξανά και ξανά… 

Η αγνή Μήτρα, Η Αγάπη, Η θηλυκή ενέργεια της ευαισθησίας, ακούει στο κάλεσμα του ιερού Αρχέτυπου της Θεοτόκου και μας ανοίγει την Πύλη αυτές τις ημέρες της αφύπνισης! Την Αφύπνιση μας  στην ανώτερη Αγάπη… στο κάλεσμα της αγνότητας προς όλους και όλα … αν επιτρέψουμε αυτό να συμβεί μέσα μας … αν αφεθούμε στην ροζ νεφέλη που στέλνει πάντα προς εμάς …τότε επιτρέπουμε και αποδεικνύουμε στην Υπέροχη Γη που μας φιλοξενεί, την δράση της Αγάπης μας, μέσα από την καρδιά μας!  Η καρδιά που είναι ο Ναός του οχήματος μας …

  • Η φύση δρα ανεξέλεγκτα … στην καταστροφή. Μα, και εμείς το ίδιο δεν κάνουμε? Η δράση μας είναι ανεξέλεγκτη μέσα από το Εγώ και την κρίση… όλοι βαλλόμεθα… από την αυτοκαταστροφή μας. Αν οραματιστούμε έναν καθρέπτη και την λειτουργία του ανθρώπου με εκείνη των φυσικών στοιχείων, θα αντιληφθούμε την όμοια δράση τους. 

Σήμερα 15/08/2017  η Κοίμησης της Θεοτόκου, μας μηνύει, γι ακόμη μία φορά την ευκαιρία της ένωσης μας με αυτό που λέγεται Αγνότητα… η αγνή καρδιά εκπέμπει σεβασμό και όλη η φύσης υποτάσσεται σε αυτήν!         Όλοι έχουμε καρδιά και όλοι έχουμε την ευκαιρία να της δώσουμε την δόνηση, που είναι κατασκευασμένη να λειτουργεί!  Σε αυτήν την δόνηση ξαναγεννιέται και η καρδιά της Γης που μας φιλοξενεί, υποτάσσονται με χαρά όλες οι Δυνάμεις και τα Πνεύματα της Φύσης.  _ Ας επιτρέψουμε να νιώσουμε το βαθύτερο μήνυμα των ημερών και ας εισέλθουμε στις Πύλες της μετάλλαξης μας, ως Ανώτερα Όντα του Σύμπαντος αυτού που ηχεί και χορεύει στην δόνηση της Μήτρας που λέγεται Αγνότητα και Αγάπη και Πάντων Χαρά!

Θεοτοκος 1

Χρόνια Πολλά Χαρά μου

ταπεινά Ευχαριστώ

 

Advertisements

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Δεκαπενταύγουστος – Πάντων Χαρά η Μήτρα της Αγάπης

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s